Overige sportvelden

Licht geeft energie

Elk veld of sport heeft andere eisen met betrekking tot de lichtplannen. Mede hierdoor worden alle lichtplannen op maat gemaakt. Wij hebben voor alle gevraagde lichtklassen de juiste maten en sterktes beschikbaar. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat de optimale lichtervaring wordt geleverd bij uw club.

Neem contact op

Waarom Aerolux?

  • +35 jaar ervaring
  • Goede service
  • Professioneel advies

WANNEER GEEFT AEROLUX JOU ENERGIE?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een adviesgesprek aan

LED verlichting voor jouw korfbalveld

LED-verlichting is een geschikte optie voor verlichting van korfvelden vanwege de vele voordelen die het biedt. Ledverlichting levert een helderder en meer consistent licht op het veld, wat bijdraagt aan een betere speelervaring voor zowel de spelers als de toeschouwers. Ledverlichting is ook zeer energie-efficiƫnt en heeft een lange levensduur, waardoor de kosten voor onderhoud en vervanging aanzienlijk kunnen worden verminderd. Bovendien, ledverlichting is flexibel en kan snel worden aangepast aan de veranderende vereisten van het veld. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor led verlichting voor korfbalbalvelden, zoals hoogbouw-verlichting, floodlights en arena-verlichting. Elk van deze opties heeft zijn eigen unieke kenmerken en kan worden afgestemd op de specifieke vereisten van elk korfbalveld.

Meer over korfbal verlichting

LED's golf

Verlichting is van groot belang voor golfbanen, zowel voor de prestaties van de golfers als voor de veiligheid van de golfers en de toeschouwers. Goede verlichting kan helpen om de bal beter te volgen en kan ook helpen om vermoeidheid te verminderen voor zowel spelers als toeschouwers.

LED-verlichting is een geschikte optie voor verlichting van golfbanen vanwege de vele voordelen die het biedt. Ledverlichting levert een helderder en meer consistent licht op de baan, wat bijdraagt aan een betere speelervaring voor zowel de golfers als de toeschouwers.

Meer over golf verlichting

LED's play

Bij het spelen van honkbal is het erg belangrijk dat de bal visueel goed zichtbaar is, voor spelers en toeschouwers. Mede daarom is de LED verlichting van Aerolux de perfecte oplossing.

De voordelen van Aerolux’s LED verlichting zijn namelijk:

  • Goede kleurweergave
  • Bal goed zichtbaar
  • Energie efficiĆ«nt
  • Kostenbesparend
Meer over honkbalverlichting