Over Aerolux

AEROLUX GEEFT ENERGIE

Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in sportveld- en terreinverlichting. Wij kunnen met onze eigen speciaal ontwikkelde plaatsingsmachines masten op elk veld plaatsen. Dit zorgt ervoor dat wij ons team flexibel kunnen inzetten voor alle verlichtingsoplossingen.

Aerolux B.V. is trots op het feit dat we onze professionele verlichtingsoplossingen in meer dan 40 landen hebben geïnstalleerd. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise, hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd in de branche.

Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en energie-efficiënt, waardoor ze ideaal zijn voor sportvelden en bedrijventerreinen.

Meer zien?

DE KUNDE VAN AEROLUX

Aerolux ontwerpt en levert complete lichtinstallaties van hoge kwaliteit voor alle sporten. Gedreven door perfectionisme en inventiviteit heeft Aerolux zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming op het gebied van sportveldverlichting. Door jarenlange ervaring in het verlichten van de meest uiteenlopende sportaccommodaties, kunnen wij, voor elk sportveld, de optimale lichtinstallatie leveren en plaatsen, of het nu gaat om één enkele tennisbaan of om een compleet voetbalstadion.

Daarnaast worden er steeds hogere eisen gesteld aan de verlichting van sportaccommodaties, zoals optimale zichtbaarheid van de bal, minder stroomverbruik en minder lichthinder. De lichtinstallaties van Aerolux voldoen aan alle eisen die tegenwoordig aan lichtinstallaties voor sportaccommodaties worden gesteld, door zowel spelers, exploitanten als omwonenden.

ALLE MARKTEN THUIS

Elke sport en ook elk niveau van sportbeoefening vraagt om een specifieke lichtinstallatie. Ook de omgeving waarin de sportaccommodatie ligt is van belang voor het ontwerp van de lichtinstallatie.

Aerolux heeft een speciale plaatsingsmachine ontwikkeld waarmee vakkundig op elk terrein masten kunnen worden geplaatst. Het apparaat is dusdanig ontworpen zodat ook op moeilijk bereikbare sportvelden, zoals bijvoorbeeld bestaande tennisbanen, masten geplaatst kunnen worden.

Volg ons op social media