Voetbal

Aerolux verlicht jouw voetbalveld

Sportveldverlichting op uw voetbalveld moet voldoen aan de normen die door de  NOC/NSF en de KNVB aan de verlichting worden gesteld. Deze is vastgelegd in de NEN 12193.

Aerolux verlicht uw voetbalveld volgens de geldende normen en eisen.

Hierbij is de te behalen gemiddelde luxwaarde belangrijk maar minstens zo belangrijk is de gelijkmatigheid op uw voetbalveld zodat u geen donkere plekken op uw sportveld krijgt.

 

Stel een vraag aan onze verkopers

Waarom Aerolux?

  • +35 jaar ervaring
  • Goede service
  • Professioneel advies

Jouw club perfect verlicht

Het is belangrijk om te overwegen dat de verlichting op een voetbalveld moet voldoen aan de eisen van de NOC/NSF en de KNVB (Koninklijke Nederlandse Voetbalbond).

Aerolux B.V. kan u adviseren en helpen om de juiste verlichting te kiezen voor uw voetbalveld en te installeren, om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de eisen van de KNVB en de lokale sportverenigingen. Zo kan uw veld veilig en efficiënt gebruikt worden door spelers of trainers in elk level.

 

Offerte aanvragen

LED-verlichting voor jouw voetbalveld

Met de huidige energieprijzen is ook het opgenomen vermogen van de armaturen een belangrijke factor. In overleg met u, als klant, bepalen we wat voor u de meest geschikte lichtoplossing is. Hierbij houden wij rekening met het gewenste lichtniveau, de door u gewenste bediening en adviseren wij u over de subsidieregelingen. Na het overleg ontvangt u van ons een offerte op maat met een uitgewerkt lichtplan en uitbreide documentatie. Met Aerolux als verlichtingspartner bent u verzekerd van jaren onbezorgd en duurzaam speelplezier.

Neem contact op

Bedien jouw Voetbalveldverlichting met LumosaTouch

Lumosatouch is een innovatief systeem voor het efficiënt bedienen van de verlichting via de LumosaTouch app. Het is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken voor meerdere gebruikers en biedt de mogelijkheid om de verlichting op afstand te besturen. Dit maakt het een kostenbesparende oplossing voor bedrijven en sportvelden. Dit maakt het systeem efficiënt en flexibel, waardoor het een ideale keuze is voor elk bedrijf of sportveld.

Met Lumosatouch kunt u de verlichting op uw sportveld of bedrijventerrein eenvoudig bedienen via een gebruiksvriendelijke app. U kunt de verlichting in- en uitschakelen, dimmen of schemawisseling instellen. Dit maakt het systeem flexibel en efficiënt.

Het Lumosatouch systeem is ook ontworpen om meerdere gebruikers toe te staan, waardoor iedereen in staat is om de verlichting te bedienen. Hierdoor is het een ideale oplossing voor bedrijven of sportverenigingen die meerdere personen hebben die verantwoordelijk zijn voor de verlichting.

 

LumosaTouch

WANNEER GEEFT AEROLUX JOU ENERGIE?

Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van een offerte van Aerolux B.V. voor sportveldverlichting, terreinverlichting of andere elektrotechnische installaties, kunt u contact opnemen met onze verkopers. Onze verkopers staan altijd voor u klaar om vrijblijvend advies te geven over de beste oplossing voor uw specifieke situatie en een offerte op te stellen die aansluit bij uw wensen en eisen.

Contacteer ons