Voetbal

Aerolux verlicht jouw voetbalveld

De verlichting op uw voetbalveld wordt zorgvuldig afgestemd op de richtlijnen vastgesteld door de NOC/NSF en de KNVB, zoals vastgelegd in de NEN 12193. Aerolux zorgt ervoor dat uw veld voldoet aan deze normen en eisen.

Naast het streven naar een specifieke gemiddelde luxwaarde, is het ook essentieel om te zorgen voor een gelijkmatige verlichting over het gehele veld. Hierdoor worden donkere plekken vermeden en wordt een optimaal speelveld gecreëerd voor uw sportactiviteiten.

 

 

Waarom Aerolux?

  • 35+ jaar ervaring
  • Goede service
  • Professioneel advies

Jouw club perfect verlicht

Bij het verlichten van uw voetbalveld is het van essentieel belang dat de verlichting voldoet aan de strenge eisen gesteld door de NOC/NSF en de KNVB (Koninklijke Nederlandse Voetbalbond).

Aerolux B.V. staat klaar om u te adviseren en te assisteren bij het kiezen en installeren van de juiste verlichting voor uw voetbalveld. Wij begrijpen het belang van het voldoen aan de normen van de KNVB en lokale sportverenigingen. Met onze expertise zorgen we ervoor dat uw veld perfect verlicht is, waardoor het veilig en efficiënt gebruikt kan worden door spelers en trainers op elk niveau.

Bovendien, bij Aerolux begrijpen we dat licht energie geeft. Onze verlichtingsoplossingen zijn ontworpen om niet alleen aan de vereisten te voldoen, maar ook om een stimulerende en energieke omgeving te creëren, zodat uw clubleden optimaal kunnen presteren en genieten van hun sportieve activiteiten.

Vragen? Stel ze aan onze specialisten

LumosaTouch-app

Lumosatouch is een innovatief systeem voor het efficiënt bedienen van de verlichting via de LumosaTouch app. Het is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken voor meerdere gebruikers en biedt de mogelijkheid om de verlichting op afstand te besturen. Dit maakt het een kostenbesparende oplossing voor bedrijven en sportvelden. Dit maakt het systeem efficiënt en flexibel, waardoor het een ideale keuze is voor elk bedrijf of sportveld.

Met Lumosatouch kunt u de verlichting op uw sportveld of bedrijventerrein eenvoudig bedienen via een gebruiksvriendelijke app. U kunt de verlichting in- en uitschakelen, dimmen of schemawisseling instellen. Dit maakt het systeem flexibel en efficiënt.

Het Lumosatouch systeem is ook ontworpen om meerdere gebruikers toe te staan, waardoor iedereen in staat is om de verlichting te bedienen. Hierdoor is het een ideale oplossing voor bedrijven of sportverenigingen die meerdere personen hebben die verantwoordelijk zijn voor de verlichting.

 

LED-verlichting voor jouw voetbalveld

Met de huidige energieprijzen is ook het opgenomen vermogen van de armaturen een belangrijke factor. In overleg met u, als klant, bepalen we wat voor u de meest geschikte lichtoplossing is. Hierbij houden wij rekening met het gewenste lichtniveau, de door u gewenste bediening en adviseren wij u over de subsidieregelingen. Na het overleg ontvangt u van ons een offerte op maat met een uitgewerkt lichtplan en uitbreide documentatie. Met Aerolux als verlichtingspartner bent u verzekerd van jaren onbezorgd en duurzaam speelplezier.

Projecten

vv DETO

Excelsior'31

vv Schaesberg

SBC