Golf

Golf verlichting

Sportveldverliching op uw golfbaan moet voldoen aan de normen die door de NOC/NSF en de Nederlandse Golf Federatie (NGF) aan de verlichting worden gesteld. Deze is vastgelegd in de NEN 12193.
Aerolux verlicht uw golfbaan volgens de geldende normen en eisen.
Hierbij is de te behalen gemiddelde luxwaarde belangrijk maar minstens zo belangrijk is de gelijkmatigheid op uw golfbaan zodat u geen donkere plekken op uw golfbaan krijgt.

De kunde van Aerolux

Met de huidige energieprijzen is ook het opgenomen vermogen van de armaturen een belangrijke factor. Met de huidige duurzamere LED armaturen kunt u uw investering terugverdienen. In overleg met u, als klant, bepalen we wat voor u de meest geschikte lichtoplossing is. Hierbij houden wij rekening met het gewenste lichtniveau, de door u gewenste bediening en adviseren wij u over de subsidieregelingen. Na het overleg ontvangt u van ons een offerte op maat met een uitgewerkt lichtplan en uitbreide documentatie.

Met Aerolux als verlichtingspartner bent u verzekerd van jaren onbezorgd en duurzaam speelplezier.

Kom in contact

advies op maat

Verlichting is een belangrijk aspect van golfbanen omdat het spelers in staat stelt om ’s avonds te spelen en ook voor de veiligheid. Goede verlichting is noodzakelijk voor een goed zicht tijdens het spelen, zodat spelers kunnen zien waar hun bal is en kunnen navigeren over de baan. Een lichtplan kan op maat worden ontworpen om de juiste hoeveelheid licht te leveren op specifieke delen van de baan, zoals greens en fairways, om de beste visuele ervaring te bieden.