Tennis en Padel

Aerolux verlicht jouw tennis of padelbaan

Sportveldverliching op uw tennis- of padelbaan moet voldoen aan de normen die door de NOC/NSF en de sportbond aan de verlichting worden gesteld. Deze is vastgelegd in de NEN 12193.

Aerolux verlicht uw tennis- of padelbaan volgens de geldende normen en eisen. Hierbij is de te behalen gemiddelde luxwaarde belangrijk maar minstens zo belangrijk is de gelijkmatigheid op uw (sportveld) zodat u geen donkere plekken op uw sportveld krijgt.

Sportveldverlichting voor tennis- en padelbanen is specifiek ontworpen om deze banen goed te verlichten tijdens wedstrijden en trainingen. De lichtnormen voor de tennisbanen zijn bepaald door de NOC/NSF en de Koninklijke Nederlandse Tennis Bond (KNTLB).

Adviesgesprek?

Waarom Aerolux?

  • 35+ jaar ervaring
  • Goede service
  • Professioneel advies

LED verlichting op de tennis/padelbaan

Er zijn verschillende soorten verlichting beschikbaar voor tennis- en padelbanen, waaronder LED-verlichting. LED-verlichting is populair omdat het energie-efficiënt is en een lange levensduur heeft.

Met de huidige energieprijzen is ook het opgenomen vermogen van de armaturen een belangrijke factor. Met de huidige energiebesparende LED armaturen kunt u uw investering op korte termijn terugverdienen.

In overleg met u, als klant, bepalen we wat voor u de meest geschikte lichtoplossing is. Hierbij houden wij rekening met het gewenste lichtniveau, de door u gewenste bediening en adviseren wij u over de subsidieregelingen.

Na het overleg ontvangt u van ons een offerte op maat met een uitgewerkt lichtplan en uitbreide documentatie.
Met Aerolux als verlichtingspartner bent u verzekerd van jaren onbezorgd en duurzaam speelplezier.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Efficiënte besturing van de verlichting

LumosaTouch is een innovatieve oplossing voor het bedienen van verlichting en lampen op sportvelden. Deze oplossing maakt gebruik van een gebruiksvriendelijke app die kan worden bediend via een smartphone of tablet. Hierdoor is het mogelijk om de verlichting op afstand aan te sturen, zonder dat er fysiek contact met het besturingssysteem van de verlichting hoeft te zijn.

Met LumosaTouch kan de verlichting op het sportveld eenvoudig worden aangepast aan de situatie. Daarnaast is de app gebruiksvriendelijk ontworpen, zodat iedereen er mee overweg kan. Er is geen technische kennis nodig om de app te gebruiken. De bediening is intuïtief en geeft duidelijke informatie over de status van de verlichting.

LumosaTouch