Hockey

Aerolux verlicht jouw hockeyveld

Bij Aerolux begrijpen we dat de verlichting van uw hockeyveld niet alleen moet voldoen aan de strikte normen van NOC/NSF en KNHB, maar ook aan uw verwachtingen als sporter en organisatie. Daarom gaan we verder dan alleen het naleven van de voorgeschreven richtlijnen; we streven naar een optimale verlichtingsoplossing die uw speelervaring verbetert en uw veiligheid garandeert.

Onze aanpak richt zich niet alleen op het bereiken van de vereiste gemiddelde luxwaarde, maar ook op het waarborgen van een gelijkmatige verlichting over het hele veld. We begrijpen dat inconsistente verlichting donkere plekken kan creëren, wat de prestaties en het spelplezier kan belemmeren. Daarom gebruiken we geavanceerde technologieën en ontwerpprincipes om ervoor te zorgen dat uw hockeyveld gelijkmatig verlicht is, zonder schaduwrijke gebieden die de speelervaring kunnen verstoren.

Onze deskundige team van professionals staat garant voor een grondige analyse van uw veld en een zorgvuldige planning van de verlichtingsinstallatie. We nemen alle aspecten in overweging, van de positionering van de armaturen tot de keuze van de juiste lichtbronnen, om een ​​optimale verlichtingsoplossing te bieden die voldoet aan zowel de normen als uw specifieke behoeften.

Met Aerolux als uw partner voor sportveldverlichting kunt u vertrouwen op een hoogwaardige en betrouwbare oplossing die uw hockeyveld transformeert in een perfect verlichte arena, klaar voor spannende wedstrijden en intense trainingssessies. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw hockeyveld verlichten met ons ongeëvenaarde vakmanschap en toewijding aan kwaliteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

LED's give light to your hockeyfield

Met de huidige stijging van energieprijzen is het optimaliseren van het opgenomen vermogen van armaturen van cruciaal belang. Moderne, energiebesparende led-armaturen bieden een kosteneffectieve oplossing, waardoor uw investering op korte termijn kan worden terugverdiend.

Bij Aerolux streven we ernaar om in samenspraak met u, als gewaardeerde klant, de meest geschikte lichtoplossing te bepalen. Hierbij nemen we uw voorkeuren voor lichtniveau en bediening in overweging, en voorzien we u van deskundig advies over beschikbare subsidieregelingen. Na ons overleg ontvangt u een op maat gemaakte offerte, inclusief een gedetailleerd lichtplan en uitgebreide documentatie.

Aerolux staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het kiezen en installeren van de juiste verlichting voor uw hockeyveld, zodat het voldoet aan de normen gesteld door de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Oriëntatiegesprek?

Slimme bediening van de verlichting

Met LumosaTouch kan de verlichting op het sportveld eenvoudig worden aangepast aan de situatie. De app is gebruiksvriendelijk ontworpen, zodat iedereen er mee overweg kan. Er zijn geen technische kennis nodig om de app te gebruiken. De bediening is intuïtief en geeft duidelijke informatie over de status van de verlichting.

Het Lumosatouch systeem is ook ontworpen om meerdere gebruikers toe te staan, waardoor iedereen in staat is om de verlichting te bedienen. Hierdoor is het een ideale oplossing voor bedrijven of sportverenigingen die meerdere personen hebben die verantwoordelijk zijn voor de verlichting.

 

Meer weten?