Hockey

Aerolux verlicht jouw hockeyveld

Sportveldverliching op uw hockeyveld moet voldoen aan de normen die door de NOC/NSF en de KNHB aan de verlichting worden gesteld. Deze is vastgelegd in de NEN 12193. Aerolux verlicht uw hockeyveld volgens de geldende normen en eisen.

Hierbij is de te behalen gemiddelde luxwaarde belangrijk maar minstens zo belangrijk is de gelijkmatigheid op uw hockeyveld zodat u geen donkere plekken op uw hockeyveld krijgt.

Waarom Aerolux?

  • +35 jaar ervaring
  • Goede service
  • Professioneel advies

LED's give light to your hockeyfield

Met de huidige energieprijzen is ook het opgenomen vermogen van de armaturen een belangrijke factor. Met de huidige energiebesparende Led armaturen kunt u uw investering op korte termijn terugverdienen.

In overleg met u, als klant, bepalen we wat voor u de meest geschikte lichtoplossing is. Hierbij houden wij rekening met het gewenste lichtniveau, de door u gewenste bediening en adviseren wij u over de subsidieregelingen. Na het overleg ontvangt u van ons een offerte op maat met een uitgewerkt lichtplan en uitbreide documentatie.

Met Aerolux als verlichtingspartner bent u verzekerd van jaren onbezorgd en duurzaam speelplezier.

Ori├źntatiegesprek?

LED-verlichting voor jouw hockeyveld

Aerolux B.V. kan u adviseren en helpen om de juiste verlichting te kiezen voor uw hockeyveld en te installeren, om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de eisen van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Neem contact op

Slimme bediening van de verlichting

Met LumosaTouch kan de verlichting op het sportveld eenvoudig worden aangepast aan de situatie. De app is gebruiksvriendelijk ontworpen, zodat iedereen er mee overweg kan. Er zijn geen technische kennis nodig om de app te gebruiken. De bediening is intuïtief en geeft duidelijke informatie over de status van de verlichting.

Het Lumosatouch systeem is ook ontworpen om meerdere gebruikers toe te staan, waardoor iedereen in staat is om de verlichting te bedienen. Hierdoor is het een ideale oplossing voor bedrijven of sportverenigingen die meerdere personen hebben die verantwoordelijk zijn voor de verlichting.

 

Meer weten?