Atletiek

Aerolux verlicht jouw atletiekbaan

Sportveldverliching op uw atletiekbaan moet voldoen aan de normen die door de NOC/NSF aan de verlichting worden gesteld. Deze is vastgelegd in de NEN 12193. Aerolux verlicht uw atletiekbaan volgens de geldende normen en eisen.

Hierbij is de te behalen gemiddelde luxwaarde belangrijk maar minstens zo belangrijk is de gelijkmatigheid op uw atletiekbaan, zodat u geen donkere plekken op uw sportbaan krijgt. Met de huidige energieprijzen is ook het opgenomen vermogen van de armaturen een belangrijke factor.

Waarom Aerolux?

  • +35 jaar ervaring
  • Goede service
  • Professioneel advies

SPECIFIEKE LICHTPLANNEN VOOR ELK VELD

Een lichtplan op maat voor elke atletiekbaan is belangrijk omdat elke baan unieke vereisten heeft voor verlichting. Een lichtplan op maat kan worden ontworpen om de juiste hoeveelheid licht te leveren op specifieke delen van de baan, zoals op de loop- en sprongbanen, om de beste prestaties van atleten te garanderen. De verlichtingssterkte en het type verlichting moeten worden afgestemd op de vereisten van de atletiekbaan en de gewenste prestaties van de atleten.

Aerolux B.V. heeft een eigen montageteam. Dit heeft meerdere voordelen, zoals:

  1. Flexibiliteit: Met een eigen montageteam kan de installatie van de verlichting op elk gewenst moment worden gepland, zonder afhankelijk te zijn van externe partijen. Dit kan helpen om vertragingen te voorkomen en de tijdsdruk te verminderen.
  2. Kosteneffectiviteit: Een eigen montageteam kan helpen bij het verminderen van de kosten voor installatie, omdat er geen externe partijen betrokken zijn. Bovendien kan een eigen montageteam ook helpen bij het onderhoud en reparatie van de verlichting, waardoor de kosten voor onderhoud en vervanging kunnen worden verminderd.
  3. Kwaliteitscontrole: Een eigen montageteam kan helpen bij het garanderen van de kwaliteit van de installatie van de verlichting, omdat het team specifiek is opgeleid voor deze taak en kan werken volgens specifieke richtlijnen.
  4. Expertise: Een eigen montageteam heeft de expertise en ervaring om specifieke verlichting installaties op een professionele manier uit te voeren.
  5. Klantenservice: Een eigen montageteam kan helpen bij het verstrekken van snelle en efficiƫnte service voor klanten, omdat het team in staat is om snel te reageren op eventuele problemen of vragen.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw atletiekbaan?

ADVIES OP MAAT

In overleg met u, als klant, bepalen we wat voor u de meest geschikte lichtoplossing is. Hierbij houden wij rekening met het gewenste lichtniveau, de door u gewenste bediening en adviseren wij u over de subsidieregelingen.
Na het overleg ontvangt u van ons een offerte op maat met een uitgewerkt lichtplan en uitbreide documentatie.
Met Aerolux als verlichtingspartner bent u verzekerd van jaren onbezorgd en duurzaam speelplezier

Offerte aanvragen

ATLETIEK

FBK Stadion

ARV ACHILLES

AAC'61

STB Landgraaf