Verlichtingsadvies

Stap 1:

Identificeren van huidige armaturen en lichtmasten.

Om een goed verlichtingsadvies te kunnen geven is het belangrijk om te weten welke armaturen en lichtmasten er momenteel op het sportveld of terrein aanwezig zijn. Dit doen wij door middel van een inventarisatie van de bestaande verlichtingssituatie. Aan de hand van deze informatie kunnen wij de mogelijkheden en verbeterpunten in kaart brengen.

Stap 2:

Analyse van de huidige situatie ten opzichte van de mogelijk nieuwe verlichting.

Na het identificeren van de huidige armaturen en lichtmasten, analyseren wij de huidige situatie en vergelijken deze met de mogelijkheden van nieuwe verlichting. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de lichtsterkte, de kleurtemperatuur en de gelijkmatigheid van het licht. Op basis van deze analyse kunnen wij een gedegen advies geven voor de optimale verlichting van het sportveld of terrein.

 

Stap 3:

Bezoek inplannen op de club zodat de mogelijkheden in detail besproken kunnen worden.

Om de mogelijkheden van de nieuwe verlichting in detail te bespreken, plannen wij graag een bezoek in op de club. Hierbij kunnen wij samen met de betrokkenen de huidige situatie ter plaatse bekijken en bespreken welke mogelijkheden er zijn voor verbetering. Op basis hiervan kunnen wij een op maat gemaakt verlichtingsplan opstellen.

 

Stap 4:

Keuze maken voor betere prestaties, veiligheid, betrouwbaarheid en verduurzaming.

Na de analyse van de huidige situatie en het opstellen van het verlichtingsplan, is het aan de club om een keuze te maken voor de nieuwe verlichting. Hierbij wordt gekeken naar verschillende aspecten zoals de prestaties, veiligheid, betrouwbaarheid en verduurzaming van de verlichting. Wij adviseren en ondersteunen hierbij graag, zodat u kan genieten van de optimale verlichting van het sportveld of terrein.

 

Vrijblijvend verlichtingsadvies

Aerolux is dé specialist op het gebied van verlichting voor sportvelden en terreinen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul hieronder je gegevens in en ontvang informatie betreffende de mogelijkheden qua verlichting en verduurzaming op jullie sportpark of bedrijventerrein.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.