FAQ

Veelgestelde vragen

Vragen over de verlichting van Aerolux? Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Mocht je vraag hiermee nog niet beantwoord zijn, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen! Neem contact op.

Wat is LED verlichting?

LED betekent Light Emitted Diode. Deze soort verlichting zorgt voor zuinigere manier van verlichting ten opzichte van de eerdere soorten lampen. Mede hierdoor is LED verlichting veel stroomefficiënter en is het daardoor ook duurzamer. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor LED verlichting.

Wat is het verschil tussen LED- en conventionele verlichting?

Er zijn meerdere verschillen tussen LED en conventionele verlichting. De grootste verschillen zijn dat LED verlichting geen warmte afgeeft en conventionele verlichting wel. Daarnaast is het ook zo dat LED verlichting minder energie verbruikt en onderhoudsvriendelijker is. Meer weten?

Wat is het voordeel van LED verlichting?

LED verlichting wordt gezien als de nieuwere en inventieve vorm van verlichting. Dit komt mede doordat LED verlichting langer meegaat dan de conventionele verlichting. Daarnaast is het ook zo dat LED verlichting direct aangezet kan worden, en het zorgt voor gelijkmatigheid op het veld. Tevens is het zo dat LED verlichting aan te passen valt de gewenste stand, op welk moment dan ook. Meer weten over LED verlichting? Vraag een van onze verkopers.

Kan ik subsidie krijgen bij het aanschaffen van verlichting?

In veel gevallen is het mogelijk om een subsidie te verkrijgen bij de aanschaf van nieuwe verlichting. Echter kan dit wel per situatie verschillen. Voor alle informatie kunt u de website Stimulering bouw en onderhoud van sportaccommodaties (BOSA) | Subsidie | Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen (dus-i.nl) bekijken.

Hoeveel kan ik besparen door aanschaf van LED verlichting?

Door middel van LED verlichting is het mogelijk om te besparen op de kosten. Tevens is het wel zo dat de besparing per situatie verschilt. Mede vanwege deze reden kunnen onze verkopers altijd een besparingscalculatie maken met betrekking tot uw situatie. Neem hier contact op met een van onze adviseurs.

Hoe werkt het bedienen van de verlichting?

Het bedienen van de verlichting kan op verschillende manieren. Het is mogelijk om de verlichting te bedienen vanuit een standaard aangewezen punt met schakelingen. Daarnaast is het sinds kort ook mogelijk om de verlichting te bedienen aan de hand van de LumosaTouch app. Deze app maakt het bedienen van de verlichting simpeler dan ooit. Meer weten over LumosaTouch?

Waarom zou ik de LumosaTouch bediening aanschaffen?

Door middel van de LumosaTouch is het mogelijk dat meerdere personen de verlichting kunnen bedienen. Daarnaast is het ook mogelijk om via de app een select aantal van de lampen aan te zetten. Ook is het mogelijk via de LumosaTouch app om in één oogopslag inzicht te verkrijgen in het energieverbruik.

Waar kan ik een storing melden?

Storing melden kan eenvoudig de storingsmelding op onze website. Klik hier om een storing te melden.