Vacature administratief medewerker

Aerolux BV, gevestigd in Oldenzaal, is ter uitbreiding op zoek naar een administratief medewerker. Deze functie biedt de mogelijkheid om per direct te beginnen.

Als administratief medewerker bij Aerolux BV heb je een divers takenpakket, waarbij je verantwoordelijk bent voor het verwerken van administratieve gegevens en het ondersteunen van verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Je werkt nauw samen met andere medewerkers en krijgt de kans om je te ontwikkelen binnen het bedrijf.

Aerolux BV biedt niet alleen een leuke werkomgeving met gezellige collega’s, maar ook een vrijdagmiddag borrel om de week af te sluiten. Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden en krijg je de ruimte om eigen verantwoordelijkheid te nemen in je werkzaamheden.

Een rijbewijs is een pre, omdat je mogelijk ook verantwoordelijk zult zijn voor het halen en brengen van materialen en documenten.

Wat wij bieden:

Een uitdagende functie binnen Aerolux;

Een pensioenregeling;

25 vakantiedagen (op fulltime basis).

Soort dienstverband:

Fulltime / Parttime

Rooster: Maandag – vrijdag

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Pensioensregeling

Reiskostenvergoeding

Soorten aanvullende vergoedingen:

Vakantiegeld

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden en een gezellige werkomgeving? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Solliciteren?