Terreinen

Laat het licht schijnen op jouw bedrijfsterrein!

Terreinverlichting is een belangrijk onderdeel voor bedrijventerreinen, zowel voor de veiligheid als voor de uitstraling van het bedrijf. Aerolux B.V. heeft jarenlange ervaring in het installeren en onderhouden van terreinverlichting voor alle soorten en maten van bedrijventerreinen.

Aerolux is al jarenlang gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van de verlichting op bedrijventerreinen. Mede door onze ervaring kunnen wij altijd deskundig en concreet advies geven met betrekking tot de verlichting. Benieuwd naar onze vorige projecten wat betreft het verlichten van bedrijventerreinen?

Referenties

Verlichten met Aerolux

  • Egalisatie van de lichtverspreiding
  • Hoge kwaliteit kleurweergave
  • Ideale verlichting van zowel het terrein als de gevel
  • Beperkte verstoring van omringende verlichting

De kunde van Aerolux

Aerolux B.V. staat bekend om haar hoge kwaliteit service en onderhoud van sportveldverlichting, terreinverlichting en andere elektrotechnische installaties. Wij geloven dat onze klanten het beste verdienen en daarom streven wij ernaar om onze klanten de beste service en onderhoud te bieden.

Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid en beschikken over de juiste apparatuur en ervaring om snel en efficiƫnt problemen op te lossen. Wij bieden regelmatig onderhoud aan, zodat we problemen kunnen opsporen en verhelpen voordat ze groter worden. Zo zorgen we ervoor dat onze installaties altijd in topconditie zijn en onze klanten geen last hebben van onverwachte problemen.

LED verlichting voor jouw bedrijfsterrein

Er zijn verschillende soorten terreinverlichting beschikbaar, zoals LED-verlichting. LED-verlichting is populair omdat het energie-efficiƫnt is en een lange levensduur heeft. Het biedt ook een heldere, heldere verlichting die zorgt voor een veilige omgeving en een professionele uitstraling van het bedrijf.

Het is belangrijk om te overwegen dat terreinverlichting voldoet aan de eisen van de wetgeving en de lokale veiligheidsvoorschriften. Dit betekent dat de verlichting van een bedrijventerrein aan specifieke eisen moet voldoen op het gebied van helderheid, contrast en gelijkmatigheid.

Aerolux heeft een speciale plaatsingsmachine ontwikkeld waarmee vakkundig op elk terrein masten kunnen worden geplaatst. Het apparaat is dusdanig ontworpen zodat ook op moeilijk bereikbare terreinen masten geplaatst kunnen worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Referenties

Container terminal

IKEA BREDA

BAUHAUS

McDonalds

AkzoNobel Hengelo