Halverlichting

Tennishal

Het tennishal verlichtingssysteem Aerolux PS450 bestaat uit 8 LED armaturen per tennisbaan. Hiermee wordt een gemiddeld horizontaal verlichtingsniveau van 500 lux bereikt. Dit is de eis die door de KNLTB voor wedstrijdtennis in tennishallen wordt gesteld. Als optie is de lichtinstallatie schakelbaar in 2 niveaus van 300 en 500 lux met handmatige bediening of via uw smartphone.

De nieuwste LED armaturen samen met een optimaal optisch en thermisch design resulteren in een efficiënte oplossing voor het verlichten van uw tennisbaan. Het optisch design is zodanig dat er maximaal licht valt op het veld en minimaal naast het veld (strooilicht). De armaturen bestaan uit meerdere LED lichtbronnen die afzonderlijk gericht kunnen worden; dit geeft een gelijkmatig verlicht veld. De armaturen passen op de bestaande infrastructuur.

De voordelen van LED zijn o.a. direct in- en uitschakelen, dimbaar en schakelbaar met behoud van optimale gelijkmatigheid en lager energieverbruik. De energiebesparing is afhankelijk van met name de huidige verlichting en het aantal branduren van de verlichting.