LED buitenverlichting

Lumosa LED Lighting

De nieuwste LED technologie, samen met een optimaal optisch en thermisch ontwerp, resulteert in een efficiënte oplossing voor het verlichten van sportvelden. Het optisch ontwerp is gemaakt voor maximaal licht op het veld. De meervoudige LED armaturen geven een gelijkmatige lichtverdeling met een minimaal schaduweffect. Het armatuur is uitgerust met een hoog rendement (97%) LED driver.

Het ontwerp van de armaturen is zodanig dat  deze met minimale aanpassingen op bestaande infrastructuur passen. De lichtopbrengst, het gewicht en de windbelasting zijn dusdanig dat er geen aanpassingen nodig zijn aan de elektrische installatie en de masten.

Om maximaal voordeel te hebben van de mogelijkheden van LED verlichting, zoals dimmen en op elk gewenst moment in- en uitschakelen van de verlichting, kunnen de armaturen optioneel voorzien worden van een lichtregelsysteem, hetzij via een bedieningsunit hetzij via internet met bediening via smartphone, tablet of PC.

 

Philips Lighting

Het OptiVision gen2 LED-schijnwerpersysteem van Philips biedt een complete oplossing voor verlichtingstoepassingen voor algemene en recreatiesportterreinen, van de eenvoudigste tot de meest complexe. De schijnwerpers met hoog rendement worden geleverd met drie of twee LED-lichtmodules die werken met een externe driverdoos, afzonderlijk voor gebruik van afstand vanaf de schijnwerper (BV) of vooraf geplaatst op de montagebeugel van de schijnwerper (HGB) voor installatiegemak en lagere initiële kosten. Ze voldoen aan de hoogste prestatienormen, bieden een uitstekende lichtkwaliteit en waarborgen veiligheid en visueel comfort.OptiVision LED gen2 biedt nieuwe mogelijkheden om het energieverbruik te reduceren en de flexibiliteit te verhogen (onmiddellijk starten, programmeerbare verlichtingsniveaus) bij gebruik in combinatie met de geavanceerde systeemregelaars van Philips. De schijnwerpers zijn ook compatibel met andere externe regelsystemen via het DALI-protocol.

Aerolux is Philips LED-partner in sport.